T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Nezahat-Kemal Akınal Ortaokulu

"ULUSLARARASI KENDİN YAP ATÖLYELERİ SEMPOZYUMU"

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü iş birliğiyle "Uluslararası Kendin Yap Atölyeleri Sempozyumu" düzenlenecektir. Sempozyumun amacı; ülkemizde ve uluslararası platformda yapay zekâ, robotik kodlama, bilişim teknolojileri ve sosyal inovasyon alanlarındaki uygulamaların sonuçlarının eğitim camiası ile paylaşılması, yaygınlaştırılması, öğretmenlerin ve akademisyenlerin bilgi ve deneyimlerinin paydaşlara aktarılmasının sağlanmasıdır. Bu kapsamda yapay zekâ, robotik kodlama, bilişim teknolojileri, sosyal inovasyon ve eğitim bilimleri alanlarındaki uygulamalarının sempozyumda bildiri olarak sunumu gerçekleştirilebilecektir.

 

"Uluslararası Kendin Yap Atölyeleri Sempozyumu" Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü işbirliğiyle 18/19 Haziran 2021 tarihleri arasında çevrimiçi (online)düzenlenecektir.

 

Sempozyuma özet gönderimi, 29.03.2021 tarihinde başlayıp 23.05.2021 tarihine kadar sürecektir. Hakem değerlendirme sürecinden geçtikten sonra kabul edilip sempozyumda sunulan bildirilerin tam metinleri "Uluslararası Kendin Yap Atölyeleri Sempozyumu" tam metin kitabında fiziki ve elektronik olarak yayımlanacaktır. Başvurular ve ayrıntılı bilgi https://www.kendinyapatolyesi.org/ adresinde bulunmaktadır.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 31.05.2021 - Güncelleme: 31.05.2021 08:29 - Görüntülenme: 213
Kaynak: https://www.kendinyapatolyesi.org/
  Beğen | 0  kişi beğendi